Garanția Calității

O nouă definiţie a “excelenţei în calitate”

Prin respectarea principiilor de “excelenţă în calitate”, am câştigat încrederea şi loialitatea partenerilor de afaceri şi am devenit unul din liderii importanţi pe piaţa producătorilor de carne şi preparate de carne din România.

În primii 10 ani de activitate am promovat cu răbdare şi exigenţă o cultură organizaţională puternică, centrată pe ideea de „calitate totală”. Ulterior, prin efort colectiv, direcţionat strategic, în anul 2002, am reuşit să implementam cu succes sistemul integrat de management al calităţii şi al igienei EN ISO 9001:2001 şi conceptul HACCP (Analiza Riscurilor si a Punctelor Critice de Control), certificat de organismul TÜV CERT THÜRINGHEN din Germania, pentru prima dată în Romania, precum şi certificarea LAREX CERT pentru toate produsele fabricate.

Astăzi, Kosarom parcurge o nouă etapă a evoluţiei sale. Cunoştinţele avansate privind procesele de fabricaţie, calitatea serviciilor şi a produselor pe care le oferim, precum şi sistemul integrat de managament al calităţii fac din brandul Kosarom mai mult decât o promisiune a „excelentei în calitate”. Acum, numele Kosarom se identifică cu însăşi noţiunea de „blazon al calităţii”.