Idei pentru masa de sarbatori

 

5 idei de aranjamente pentru masa de Crăciun: Decor festiv pentru întâlniri memorabile!

Un sezon cu o poveste unică care reușește să adune familia la un loc și să se bucure unii de alții în jurul mesei. Așa că ne-am gândit la câteva idei de decorațiuni pentru masa de Sărbători pe care le poți face singur acasă într-o activitate cu cei dragi.

 

1. Amestec clasic de roșu și verde

Una dintre aranjamentele mesei de Crăciun care rămân iconice este mixul de roșu și verde care îmbrățișează culorile acestei perioade și te face să simți întreaga atmosferă de sărbătoare.

Sursa: Aici

 

2. Conurile de pin împreună cu lemnul

O variantă perfectă de a da personalitate mesei tale de Crăciun, mai ales dacă ești fan al vibrațiilor rustice și confortabile. Elementele inspirate din natură sunt întotdeauna o alegere potrivită

Sursa: Aici

 

3. Aranjament cu bastonașe de zahăr

Un decor unde ai nevoie doar de bomboane, o vază/ borcan și alte elemente (brad, conuri de brad, flori etc.).

Sursa: Aici

 

4. Glob de zăpadă handmade

O activitate pe care o poți face cu cei mici, curioși din fire. Este o metodă accesibilă și foarte atractivă, utilizând un recipient oval (o vază/ acvariu pentru pești). Ai nevoie doar de câteva figurine cu tematică de iarnă, globuri, conuri de brad și alte elemente de Crăciun pe care le ai la îndemână și un pistol de lipit. La final, adaugă și niște zăpadă falsă

Sursa: Aici

 

5. Șervețele în formă de brand de Crăciun

Personalizează-ți masa de Crăciun până la cel mai mic detaliu. Fii creativ!

 

 

Rețete pentru un meniu atractiv și rapid

 

De Crăciun, mereu încercăm să fim cât mai creativi, așa că venim cu noi idei pentru meniul de Sărbători. Noi am rămas cu gândul la 4 rețete pe care ne-am gândit să le împărtășim cu tine.

 

1. Sărmăluțe în foi de varză

Sărmăluțele rămân un preparat perfect pentru masa de Crăciun. Sunt ușor de pregătit și mai ai nevoie doar de multă răbdare după ce le-ai pus pe foc. Aroma care rămâne în bucătărie după, te face să-ți mai pui o porție.

 

2. Cârnăciori de la Bădia cu cartofi la cuptor

O rețetă simplă, dar atât de savuroasă și rapidă care va da culoare și aromă mesei de Sărbători. P.S. acești cârnăciori merg perfect și într-o tochitură, dar nu știți de la noi.

Mai mule detalii: Aici

 

3. Antricot de vită cu sos exotic

Dacă sunt iubitori de vită la masă, antricotul este o alegere potrivită pentru masa festivă. Cu un pahar de vin și un sos de brânzeturi pe lângă, astfel se primesc colindătorii.

Rețeta completă aici: Aici

 

4. Varză cu coaste afumate de porc

Un preparat perfect pentru sezonul rece și o opțiune excelentă pentru a fi servită la mesele festive. Arome în bucate și gust bogat de sărbătoare!

Rețeta pas cu pas, aici: Aici