Specialități de porc

Savoare unică pentru gusturi rafinate
Gustul inconfundabil şi de neuitat este
rezultatul echilibrării perfecte a conţinutului de condimente şi arome naturale. Calitatea cărnii şi folosirea reţetelor tradiţionale le asigură un gust delicios şi unic, impunându-le în preferinţele consumatorilor ca aperitive ideale.

Bacon Kosarom

Ambalare:
vrac, vid, produse cu greutate variabilă sau egalizată, feliate egalizate

Temperatura de pastrare:
0°C - 6°C

Kaizer kosarom

Ambalare:
vrac, vid, produse cu greutate variabilă sau egalizată, feliate egalizate

Temperatura de pastrare:
2°C - 6°C

Muşchi file Kosarom

Ambalare:
vrac, vid, produse cu greutate variabilă sau egalizată, feliate egalizate

Temperatura de pastrare:
2°C - 6°C

Muşchi ţigănesc

Ambalare:
vrac, vid, produse cu greutate variabilă sau egalizată, feliate egalizate

Temperatura de pastrare:
2°C - 6°C

Pastramă kosarom

Ambalare:
vrac, vid, produse cu greutate variabilă sau egalizată, feliate egalizate

Temperatura de pastrare:
2°C - 6°C