22 Aug
Kosarom susține Teatrul Românesc

Dupa ani buni de asteptare, conducerea de la Teatrul National este incantata de faptul ca, intreaga comunitate ieseana iubitoare de dramaturgie are ocazia sa intre in lumea “restaurata” a celui mai vechi teatru modern din Romania.

Totodata Kosarom se bucura sa fie alaturi de Teatrul Romanesc si mai ales de Teatrul National Vasile Alecsandri, fiind sponsor oficial la evenimentul de redeschidere a Salii Mari. Dupa mai bine de un deceniu, este programata redeschiderea Salii Mari a Teatrul National Vasile Alecsandri, moment la care a confirmat prezenta si ministrul Culturii si Patrimoniului National.

Mai mult, avand in vedere faptul ca adevaratul mentor care a pus bazele acestei institutii de cultura a fost scriitorul Vasile Alecsandri, prima piesa jucata va fi o lucrare ce ii apartine, pusa in scena de cunoscutul regizor Alexandru Dabija.

Asadar piesa ce va deschide stagiunea 2012 – 2013 de la Teatrul National “Vasile Alecsandri” va fi “ Iasii in carnaval”, iar in timpul spectacolului va canta celebra Fanfara de la Chetris. Apoi, la final, pe esplanada din fata teatrului va fi “pus in scena” si un foc de artificii.

Iesenii care nu vor putea sa ajunga la premiera vor putea urmari piesa, live, pentru prima data, pe site-ul teatrului. La final, atat invitatii, cat si spectatorii vor putea participa la un cocktail unde vor putea gusta din produsele Kosarom.