16 Oct
SIAL 2016: La Paris, Kosarom a bifat o participare de succes

Una dintre cele mai prestigioase companii de procesare a cărnii din România, Kosarom, a fost prezentă la cel mai mare târg din lume dedicat Industriei alimentare, SIAL 2016, care s-a desfășurat în perioada 16-20 octombrie în Parcul Expozițional Villepinte. 

Prezența firmei ieșene la târgul parizian este cu atât mai meritorie, în condițiile în care, după cum știm cu toții, delegația României a întâmpinat multe dificultăți de ordin organizatoric. Cu toate acestea, din câte am observat în perimetrul rezervat țării noastre, reprezentanții Kosarom au avut un foarte intens program de întâlniri și negocieri, chiar dacă acestea s-au desfășurat într-un cadru nu tocmai propice unor astfel de momente, în spatele mesei la care au avut loc dialogurile de afaceri nefiind decât un roll-up al firmei. De aceea, considerăm că meritul ieșenilor de la Kosarom este cu atât mai mare, fiind convinși că partenerii de afaceri au trecut peste neajunsurile momentului, apreciind detaliile despre calitatea de excepție a produselor realizate în fabrica ieșeană, acolo unde este procesată carnea-materie primă abatorizată în propria unitate și provenită din propriile ferme. Și, la fel de convinși suntem că rezultatele nu vor întârzia să apară, justificând țelul firmei de a trece de pragul lui 20 %, pentru afacerile comerciale internaționale. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris, 19 octombrie 2016) 

Sursa articol: Fabricadecarne.ro